Bibliotekar: Kolar Perić Vesna


AKTIVNOSTI


ZEKA NAM PRIPREMA POKLONE

Školsku biblioteku su posetile tri grupe PU"Dambo". Ispunili su biblioteku radošću i toplinom. Čitali smo,učili, družili, smejali se i kreativno izrazili. Bili smo jako dobri i zeki pokazali da smo spremni za poklone.

ZEKA,ZEKA IZ JENDEKA

Školski bibliotekar održao je radionicu u 4.b tema radionice je bila Uskrs. U skladu sa temom napravili smo kreativne radove koje su deca sva srećna ponela svojim kućama.

NOĆENJE U ŠKOLSKOJ BIBLIOTECI

Školska bibliotekarka je organizovala "NOĆENJE U ŠKOLSKOJ BIBLIOTECI". Velika podrška,ushićenje i sreća usledila je od članova bibliotekarske sekcije "Mladi bibliotekari". Od 50 članova koliko broji sekcija, priliku za spavanje su ove godine imali članovi 4.-tih razreda i članovi viših razreda. 

Tokom noćenja smo obradili knjigu "Doživljaji mačka Toše", imali kreativnu radionicu, održali pričaonicu o putopisu, igrali poučne društvene igre i uz sve to smo se lepo družili, proveli i naspavali.

Članovi sekcije predlažu da što pre ponovimo ovakav događaj, jer im vreme prebrzo prošlo i ovakvo iskustvo će zauvek pamtiti.

"ZAPESNIČIMO"

Članovi bibliotekarske sekcije učestvovali su u pesničkom konkursu "Zapesničimo" koji je organizovala SŠ"Sveti Ahilije" iz Arilja. Sara Knežević, vredni član bibliotekarske sekcije, uspela je od 350 pristiglih radova da da bude među pet istaknutih radova sa pesmom koja nosi naziv "SAT".

ČESTITAMOKiss!

USKRŠNJA RADIONICA U 3.D

Školski bibliotekar održao je radionicu u 3.d. tema radionice je bila Uskrs. U skladu sa temom napravili smo kreativne radove koje su deca sva srećna ponela svojim kućama.PRVA PREDHODNA ( Stranica 2 od 173 ) SLEDEĆA POSLEDNJA