Bibliotekar: Kolar Perić Vesna


AKTIVNOSTI


"BROD MAŠTE"

Na ovonedeljnoj bibliotekarskoj sekciji čitali smo poeziju Natače Vrapčević i drušili se sa njenom divnom knjigom "Brod mašte". Zaključili smo da moramo maštati, jer nas mašta vodi kroz život i ka našim ciljevima. Ciljeve smo zapisali i ilustrovali. Obećali smo jedni-drugima da ćemo maštati i jednoga dana videti gde nas je naša mašta odvela.

1.B U GRADSKOJ BIBLIOTECI

Učenici 1.b su sa svojom učiteljicom posetili bibliotekarku Marijanu i Gradsku biblioteku. Družili su se sa knjgama i upoznali se sa njihovim fondom.

NAŠE MALE SOVICE

Sa učenicima 1. b na današnjem času učili smo o sovama iz enciklopedija. Učenici su pokazali veliko znanje u poznavanju karakteristika,vrsta i načinu života ove slatke životinje, a zatim su svoje znanje i kreativnost preneli na papir.

VEŠTI MALENI PRSTIĆI

Sa učenicima 1. b napravili smo interesantne bundeve. Vešti prstići, velikim trudom i upornošću uspeli su da naprave izuzetno lepe radove. Naučili su zanimljivosti o bundevi i saslušali veoma poučnu priču o njoj.

POSETILA NAS JE TELEVIZIJA "PINK"

Danas je školsku biblioteku i našu bibliotekarsku sekciju posetila televizija "PINK". Snimili su našu radionicu i popričali sa nama. Presrećni smo što su nas posetili i dali "krila" nađem daljem radu.PRVA PREDHODNA ( Stranica 1 od 182 ) SLEDEĆA POSLEDNJA