Bibliotekar: Kolar Perić Vesna


AKTIVNOSTI


Ovekovečena ljubav odeljenja III a

III a

Sa učiteljicom Natalijom Tucakov odlučili smo da ovekovečimo ljubav koju učenici III a neguju i čuvaju. Razgovarali smo na temu - Ljubav,o piscima koji pišu o ovakvim i sličnim temama,zapisivali porukice,pevali pesmice a zatim smo uposlili prstiće. Napravili smo venčiće ljubavi kao i pisma koja su poklonili njima najdražoj osobi.

Uspešni pesnici III b

III b

Učenici III b su sa svojom učiteljicom Snežanom Terzić napisali divne pesme o ljubavi. Pesmice smo čitali na času a zatim ih stavili na pano škole da ih i drugi učenici mogu pročitati. Reč LJUBAV smo opisali i zapisali na papirićima i ukrasili pano u školskoj biblioteci. A potom smo napravili i ispisali cestitke za Dan ljubavi.

Recitatori odeljenja IV d

IV d

Ljubav se širila našom školom i stigla i u IV d. Učenici su naučili pesmu "Prva ljubav",Dragomira Đorđevića koju su recitovali. Zajedno sa učiteljicom Tatjanom Đurić Đember izabrali smo tri najbolja recitatora odeljenja. Nakon divne recitacije vredne rukice su napravile čestitke namenjene simpatijama povodom Dana ljubavi.

Jesen u školskoj biblioteci

U saradnji sa učiteljicom Tatjanom Pribičević i razredom 2b, zajedno smo čekali jesen u biblioteci. Pričali smo o ovom godišnjem dobu i napravili  plakat od rukica.

 

Prvaci u našoj biblioteci

Učenici 1a sa učiteljicom Etuškom Juhas posetili su školsku biblioteku. Učenici su upoznati sa radom biblioteke i knjigama koje su namenjene njihovom uzrastu.

Naučili smo pesmicu Boc boc iglicama i  napravili smo ježa.PRVA PREDHODNA ( Stranica 97 od 103 ) SLEDEĆA POSLEDNJA