Bibliotekar: Kolar Perić Vesna


AKTIVNOSTI


MOJA MAMA,MOJA BAKA,MOJA TETKA...MOJE SVE

Moja mama,moja baka,moja tetka...moje sve je naziv za predstojeću izložbu povodom 8.marta, Dana žena. Izložba će biti postavljena u Atrijumu naše škole. Svi zainteresovani učenici mogu nacrtati svoju mamu,baku,tetku...voljenu žensku osobu na bilo kom formatu papira,bilo kojom tehnikom. Takođe, sem likovnih radova biće izloženi i sastavi na istu temu.
Gotove radove i sastave možete doneti u školsku biblioteku.
Pokažite mamama,bakama,tetkama...KOLIKO IH VOLITE!

Dan ljubavi

I b

... osvanuo je i u školskoj biblioteci. Ovaj divan dan započet je sa odeljenjem I b i njihovom učiteljicom Vladankom Kljajić. Nakon razgovora o ljubavi i ljubavnim pesmicama koje se nalaze u biblioteci,vešti prstići pravili su čestitkice koje će pokloniti onome koga najviše vole.

Ljubavne čestitkice

I a

Ljubav smo nastavili širiti i u odeljenju I a. Zajedničkim radom sa učiteljicom Draganom Veljović napravili smo čestitke i crtali radove za bibliotečki pano. Veseli radovi krase pano,a prelepe čestitke su uručene simpatijama ili roditeljima.

Poziv na ljubav

II b

Na dvočasu u II b zajedno sa učiteljicom Tatjanom Pribićević obradili smo pesmu "Poziv na ljubav" od Dobice Erića. Učenici su upoznati sa delom Dobrice Erića. Nakon što su mi objasnili šta je za njih ljubav napravili smo čestitke sa velikim srcima koja su puna dečije ljubavi.

Ovekovečena ljubav odeljenja III a

III a

Sa učiteljicom Natalijom Tucakov odlučili smo da ovekovečimo ljubav koju učenici III a neguju i čuvaju. Razgovarali smo na temu - Ljubav,o piscima koji pišu o ovakvim i sličnim temama,zapisivali porukice,pevali pesmice a zatim smo uposlili prstiće. Napravili smo venčiće ljubavi kao i pisma koja su poklonili njima najdražoj osobi.PRVA PREDHODNA ( Stranica 90 od 97 ) SLEDEĆA POSLEDNJA