Bibliotekar: Kolar Perić Vesna


AKTIVNOSTI


DEČIJA NEDELJA PUNA CRTEŽA

U toku Dečije nedelje u školsku biblioteku pristiglo je 100 crteža na temu "Deca su ukras sveta". Radovi su bili izloženi u atrijumu naše čkole. Od 100 radova izabrano je 10 najboljih. Svi učenici koji su učestvovali su nagrađeni poklončićem. 

10 najboljih radova nacrtali su:

Elena Baić 4a

Szerencsés Fekete Mátyás 1c

Tóth Ramona 3c

Ana Bulović 3a

Maša Jovanpvić 2b

Nađa Urban 4a

Krisztian Sebők 5c

Konkoly Sok Henrik 6e

Csiszár Teodóra 6e 

 

SKRIVENE BAJKE

Ni kiša nas nije omela da posetimo Gradsku biblioteku. Skrivene bajke su bile tema današnjeg časa. Učenici II a sa svojom učiteljicom Draganom Veljović prvo su otkrivali i pogađali skrivene bajke iz knjige a zatim su pravili kocku od zadatih bajki. 

DOMINO SPEKTAKL

 

Danas su učenici naše škole,II a sa svojom učiteljicom Draganom Veljović i bibliotekarkom Vesnom K.Peric ,prisustvovali pravom spektaklu od knjiga. Domino efekat je organizovala Gradska biblioteka povodom njihovog 125.-tog rođendana. Ukazali su deci na značaj knjiga i priredili izuzetno zanimljiv knjigotres.

MEDALJONI OD GLINE

Jesen je godišnje doba puno opalog listića,jesenjih plodova,...Učenici III b izražajno su čitali jesenje pesme a zatim pravili medaljone koje smo ukrasili jesenjim motivima i plodovima a zatim ih obojali jesenjim bojama. Medaljone će nositi u poklon drugarima iz vrtića,kojima će ići u posetu.
Najlepši medaljon poklonili smo njihovoj učiteljici Tatjani Pribićević.

PODRŠKA PORODICI

Tema današnjeg časa u III b bila je PORODICA. Porodica,podrška porodici je naziv ovogodišnje Dečije nedelje. Tim povodom učenici III b predstavili su svoju porodicu i ilustrovali je. Od datih crteža napravili smo plakat koji krasi pano naše škole.PRVA PREDHODNA ( Stranica 90 od 110 ) SLEDEĆA POSLEDNJA