Bibliotekar: Kolar Perić Vesna


AKTIVNOSTI


STIHOVI BRANKA ĆOPIĆA

Učenici II a sa svojom učiteljicom Draganom Veljović imali su dvočas u čkolskoj biblioteci. Na prvom času su recitovali pesmu Bolesnik na tri sprata, Branka Ćopića. Tročlani žiri odabrao je najbolja tri recitatora. Najbolji recitatori ovog puta su bili: Lena,Danijel i Višnja.

Nakon takmičarskog časa usledio je čas njihove kreativnosti. Pravili mso interesantne radove u grupama pomoću novina i voštanih boja.

HALLOWEEN BALONI

Danas sam posetila učenike III a. Tema današnjeg tročasa bila je Noć veštica. U saradnji sa njihovom učiteljicom Lidijom Pap uputili smo učenike u ovu tematiku. Zatim smo pravili Halloween balone. Baloni su bili kreativni,puni mašte. 

Lepo smo se zabavili i družili!!!

DEČIJA NEDELJA PUNA CRTEŽA

U toku Dečije nedelje u školsku biblioteku pristiglo je 100 crteža na temu "Deca su ukras sveta". Radovi su bili izloženi u atrijumu naše čkole. Od 100 radova izabrano je 10 najboljih. Svi učenici koji su učestvovali su nagrađeni poklončićem. 

10 najboljih radova nacrtali su:

Elena Baić 4a

Szerencsés Fekete Mátyás 1c

Tóth Ramona 3c

Ana Bulović 3a

Maša Jovanpvić 2b

Nađa Urban 4a

Krisztian Sebők 5c

Konkoly Sok Henrik 6e

Csiszár Teodóra 6e 

 

SKRIVENE BAJKE

Ni kiša nas nije omela da posetimo Gradsku biblioteku. Skrivene bajke su bile tema današnjeg časa. Učenici II a sa svojom učiteljicom Draganom Veljović prvo su otkrivali i pogađali skrivene bajke iz knjige a zatim su pravili kocku od zadatih bajki. 

DOMINO SPEKTAKL

 

Danas su učenici naše škole,II a sa svojom učiteljicom Draganom Veljović i bibliotekarkom Vesnom K.Peric ,prisustvovali pravom spektaklu od knjiga. Domino efekat je organizovala Gradska biblioteka povodom njihovog 125.-tog rođendana. Ukazali su deci na značaj knjiga i priredili izuzetno zanimljiv knjigotres.PRVA PREDHODNA ( Stranica 83 od 103 ) SLEDEĆA POSLEDNJA