Bibliotekar: Kolar Perić Vesna


AKTIVNOSTI


Dan ljubavi

I b

... osvanuo je i u školskoj biblioteci. Ovaj divan dan započet je sa odeljenjem I b i njihovom učiteljicom Vladankom Kljajić. Nakon razgovora o ljubavi i ljubavnim pesmicama koje se nalaze u biblioteci,vešti prstići pravili su čestitkice koje će pokloniti onome koga najviše vole.

Ljubavne čestitkice

I a

Ljubav smo nastavili širiti i u odeljenju I a. Zajedničkim radom sa učiteljicom Draganom Veljović napravili smo čestitke i crtali radove za bibliotečki pano. Veseli radovi krase pano,a prelepe čestitke su uručene simpatijama ili roditeljima.

Poziv na ljubav

II b

Na dvočasu u II b zajedno sa učiteljicom Tatjanom Pribićević obradili smo pesmu "Poziv na ljubav" od Dobice Erića. Učenici su upoznati sa delom Dobrice Erića. Nakon što su mi objasnili šta je za njih ljubav napravili smo čestitke sa velikim srcima koja su puna dečije ljubavi.

Ovekovečena ljubav odeljenja III a

III a

Sa učiteljicom Natalijom Tucakov odlučili smo da ovekovečimo ljubav koju učenici III a neguju i čuvaju. Razgovarali smo na temu - Ljubav,o piscima koji pišu o ovakvim i sličnim temama,zapisivali porukice,pevali pesmice a zatim smo uposlili prstiće. Napravili smo venčiće ljubavi kao i pisma koja su poklonili njima najdražoj osobi.

Uspešni pesnici III b

III b

Učenici III b su sa svojom učiteljicom Snežanom Terzić napisali divne pesme o ljubavi. Pesmice smo čitali na času a zatim ih stavili na pano škole da ih i drugi učenici mogu pročitati. Reč LJUBAV smo opisali i zapisali na papirićima i ukrasili pano u školskoj biblioteci. A potom smo napravili i ispisali cestitke za Dan ljubavi.PRVA PREDHODNA ( Stranica 82 od 91 ) SLEDEĆA POSLEDNJA