Bibliotekar: Kolar Perić Vesna


AKTIVNOSTI


TOM SOJER

Zajedničkom saradnjom sa nastavnicom srpskog jezika Dušicom Kosović osmislile smo čas za 5.razred. Sa učenicima 5 d obradile smo lektiru Tom Sojer. Učenici su imali zadatak da naprave plakate o glavnom liku. Svoje radove su predstavili celom razredu. Pored obrade lektire,učenicima smo predočile o značaju knjige i čitanja.

STIHOVI JOVANA JOVANOVIĆA ZMAJA

Učenici 2 b sa svojom učiteljicom Jasnom Radonić posetili su školsku biblioteku gde su pokazali svoje znanje o životu i radu Jovana J. Zmaja. Kada smo se upoznali sa svim spektima njegovog života i rada recitovali smo pesmu Patak i žabe. Svi su bili odlični! Proglasili smo tri najbolja recitatora ove pesmice. Na drugom času smo koristeći novine napravili zanimljive radove na temu današnje pesmice.

 

INTERESANTI LAPBOOK

Učenici 4 a sa svojom učiteljicom Natalijom Tucakov imali su pune ruke posla da naprave svoj lapbook. Koristeći znanje iz knjiga i znanja stečenog na časovima ,vredne rukice uz pomoć velike mašte napravile su odlične radove. 

JESEN U 1 b

Učenici 1 b sa svojom učiteljicom Sanjom Vučković dočekali su jesen raširenih ruku. Nakon pesmica o jeseni nastavili smo da radimo kolaž papirom. U lepoj i radnoj atmosferi napravili smo interesantne jesenje radove. 

1 a U POSETI GRADSKOJ BIBLIOTECI

Učenici 1 a sa svojom učiteljicom Tatjanom Đurić Đember posetili su Gradsku biblioteku. Tamo nas je dočekao bibliotekar Gradske biblioteke i objasnio nam sve važne stvari vezane za knjige u njihovoj biblioteci. Učenici su imali mogućnost da obiđu dečije odeljenje i detaljno pogledaju njihove najzanimljivije i najskuplje knjige.PRVA PREDHODNA ( Stranica 81 od 103 ) SLEDEĆA POSLEDNJA