Bibliotekar: Kolar Perić Vesna


AKTIVNOSTI


MASKENBAL U MIKIĆU

U našoj školi održan je Mikić maskenbal. Maskenbal je održan sa ciljem da se deca školskog i predškolskog uzrasta zabave i druže. Dragi predškolci uživali su zajedno sa drugarima iz naše škole u programu kroz razne aktivnosti. Videli smo da se znanje može usvajati i širiti u našoj školi i putem zabave!

VELIKI USPEH NAŠIH RECITATORA

2.marta u Gradskoj biblioteci održana je opštinska smotra recitatora. Naši recitatori imali su veliki uspeh. Jana Vasić, Dorka Trnjanov i Szőnyi Blanka predstavlja će našu školu,naš grad na zonskoj smotri recitatora koja će biti održana 10.marta.

Bodrile su ih njihove učiteljice,nastavnice i školska bibliotekarka!
NAJBOLJI RECITATORI NAŠE ŠKOLE

Dan ljubavi u našoj školi bio je protkan divnim stihovima. Škola je bila puna sjajnih recitatora. Čvrsto smo im držali palčeve. Saslušali smo sve talentovane recitatore, a odluku o najboljim recitatorima prepustili smo žiriju. Članovi žirija su bili Snežana Čutura,Dušica Kosović ,Sandra Mešter,Slavica Rujević, Erika Gubena, Valerija Horvat Rice i Vesna Kolar Perić. Imali su zaista težak zadatak-izabrati najbolje. 
Najbolji ovogodišnji recitatori su Jana Vasić 2 a i Sebők Cs. Szintia 3 c, Jelena Damjanović 5 a i Szőnyi Blanka 6 c. Svi učesnici zaslužili su velike,ogromne aplauze,zaista su bili sjajni!

DAN LJUBAVI

 U saradni učiteljice Natalije Tucakov i školskog bibliotekara Vesne Kolar Perić nastao je divan čas. U susretu danu ljubavi nakon prelepih priča o porodičnoj i drugarskoj ljubavi nastali su divni radovi koji će učenici pokloniti roditeljima ili drugarici ili možda nekoj simpatijici ...

SAMO NAŠA DRUŠTVENA IGRA

Školski bibliotekar i članovi sekcije "Mladi bibliotekari" osmislili su i napravili svoju društvenu igru. Putem ove društvene igre vežbamo motoriku,pokrete,oslobađamo se treme,jačamo samopouzdanje i ono najvažnije družimo se,smejemo i uživamo u igri.PRVA PREDHODNA ( Stranica 2 od 86 ) SLEDEĆA POSLEDNJA