Bibliotekar: Kolar Perić Vesna


AKTIVNOSTI


ENCIKLOPEDIJA O BILJKAMA

Danas su učenici 1 a sa svojom učiteljicom Slađanom Margetić imali dvočas sa školskim bibliotekarom. Povezali smo gradivo koje su učili iz Sveta oko nas. Ponovili smo i saznali smo nešto novo o šivotu biljaka i njihovom značaju. Posle prvog časa,usledila je kreativna radinica.

MESEC KNJIGE

Povodom "Meseca knjige" u školsku biblioteku pristigli su crteži na temu vezanu za knjigu i školsku biblioteku. Radove su crtali učenici prvog i trećeg razreda . Od radova je nastala divna izložba u atrijumu naše škole. Nastavnica likovnog Valentina Tomić imala je težak zadatak da izabere najbolje. Učenike je školska bibliotekarka Vesna Kolar Perić nagradila diplomom i slatkišima. 

SLAVIMO I DRUŽIMO SE

Na sekciji pored vrednog rada ,damo sebi oduška kada je slavlje u pitanju. Učenica Tara Basarić proslavila je svoj rođendan i sa drugaricama na sekciji! Poželele smo Tarici divne željice!

PESME LJUBIVOJA RŠUMOVIĆA

U saradnji školskog bibliotekara i učiteljice Natalije Tucakov,učenici 2 a pokazali su šta su sve naučili o Ljubivoju Ršumoviću. Zatim su recitovali njegove pesme. Svi su lepo i izražajno naučili da recituju. Bilo je zaista teško odabrati najbolje!  

VREDNE KNJIGE NA POKLON

 

 

Školska biblioteka je dobila na poklon nove i izuzetno vredne knjige. Mađarski nacionalni savet ovim poklonom obradovao je svu decu i zaposlene.PRVA PREDHODNA ( Stranica 2 od 81 ) SLEDEĆA POSLEDNJA