Bibliotekar: Kolar Perić Vesna


AKTIVNOSTI


KAKO NASMEJATI BAKE I DEKE?

Kako najlepše dočekati i nasmejati bake i deke? Odgovor znaju "Mlade bibliotekarke" koje su im tim povodom sa školskim bibliotekarom uvežbavale dramski tekst.

VREDNI BIBLIOTEKARI

Bibliotekarska sekcija viših razreda osmislila je sebi ime ,ime koje im u potpunosti priliči- VREDNI BIBLIOTEKARI.

Vredni bibliotekari su danas imali pune ruke posla,završavali su plakat koji će krasiti atrijum naše škole povodom Dana školske biblioteke. Tokom rada su učile,bile kreativne,maštovite i povrh svega lepo su se družile.

KREATIVNA RADIONICA SA BAKAMA I DEKAMA

Školski bibliotekar Vesna Kolar Perić i učiteljica Slobodanka Petrović održale su zajedničku radionicu sa učenicima i njihovim bakama i dekama. Još jedna radionica povodom "Sunčane jeseni života u našoj školi" protekla je kreativno,radno i zabavno. Bake i deke su se potrudile da njihovi unuci budu zadovoljni.

Tokom kreativne radionice bibliotekarska sekcija "Mladi bibliotekari" izvela je dramski tekst koji je izmamio osmehe baka i deka,kao i zasluženi aplauz.

DELO BRANKA ĆOPIĆA U 2 B

Učenici 2 b sa svojom učiteljicom Brankom Vuković posetili su danas školsku biblioteku. Tema današnjeg dvočasa je bio odlomak iz knjige "Doživljaji mačka Toše". Upoznali smo se sa mlinarom Trišom, Šarovom, Žućom, vrapcima i nezaboravnim Tošom.  Naučili smo "da je prijateljstvo najveće bogatstvo" i da "ko ima prijatelja ima sve".

ČITAMO PRIČU

Danas su učenici 1 b sa svojom učiteljicom Tatjanom Đurić Đember, slušali divnu i poučnu priču o mišu Sivku i mišu Skočku. Deca su se uživela u priču i na kraju osmislila njen završetak.PRVA PREDHODNA ( Stranica 2 od 97 ) SLEDEĆA POSLEDNJA