Bibliotekar: Kolar Perić Vesna


AKTIVNOSTI


NAGRAĐENA SEKCIJA "MLADI BIBLIOTEKARI"

Poslednji radni dan u ovpj školskoj godini nije mogao lepši da bude! Upornost i volja bibliotekarske sekcije "Mladi bibliotekari" je doprinela povećanju fonda biblioteke. Naime,učestvovali smo u konkursu koji je organizovala biblioteka grada Lazarevca na kojoj smo osvojili i zauzeli zavidna mesta. Kao nagradu dobili smo veliki broj knjiga!

Bravo za "Mlade bibliotekare" ! Veliko hvala biblioteci "Dimitrije Tucović"!

 

SREĆNI PRAZNICI!

RADIONICA UOČI RASPUSTA

Učenici 1.b su uoči predstojećih praznika imali radionicu na kojoj su napravili novogodišnje čestitke i radove koji krase njihovu učionicu. Zajedničkom saradnjom učiteljice Sanje Vučković i školske bibliotekarke nastali su divni radovi koji su učenici izradili sa velikim osmehom na licu.

NOVOGODIŠNJA RADIONICA U 3.B

U saradnji školske bibliotekarke sa učiteljicom Brankom Vuković realizovana je veoma uspešna kreativna novogodišnja radionica. Radionici su prisustvovali učenici 3.b i njihovi roditelji,bake,tetke... Pravili su Deda Mrazovu čizmu koju će učenici prodavati na školskom vašaru.

ULEPŠAVANJE BIBLIOTEKE

Kako ulepšati školsku biblioteku? Odgovor na ovo pitanje znaju samo članovi sekcije "Mladi bibliotekari" (niži razredi).

NOVOGODIŠNJA DEKORACIJA

Zajedničkim radom i saradnjom učiteljice Anamarije i školske bibliotekarke sa 3a, 3 b i 3 d nastali su divni radovi koji krase atrijum naše škole i upotpunjuju Novogodišnju dekoraciju.PRVA PREDHODNA ( Stranica 2 od 135 ) SLEDEĆA POSLEDNJA