Bibliotekar: Kolar Perić Vesna


AKTIVNOSTI


DAN TOLERANCIJE U ŠKOLSKOJ BIBLIOTECI

 Povodom Dana tolerancije u školsku biblioteku pristiglo je mnoštvo divnih,predivnih likovnih i literarnih radova . Učeničke radove na temu "Moj drug iz daleke zemlje" školski bibliotekar Vesna Kolar Perić izložila je u sali naše škole.
Pošto je Dan tolerancije, odluka žirija je bila da ove godine imamo više pobedničkih radova. Svi učenici su nagrađeni diplomom.
 
 
 
 
FOTO-KONKURS "MI,DRUGARI"

"Mladi bibliotekari" oberučke su prihvatili predlog školskog bibliotekara da učestvuju u foto-konkursu koji organizuje OŠ "Ivan Goran Kovačić". Tema foto-konkursa je "Mi,drugari". Držimo palčeve da se naše fotografije svide žirijuWink

POSETA KOLEGINICE IZ BUDIMPEŠTE

Školsku biblioteku posetila je koleginica Mária Beck iz Budimpešte. Biblioteka osnovne škole "Jovan Mikić" poseduje kao veliku vrednost časopis "Mladost". na taj način pomogli smo koleginici u pisanju bibliografije. Bila je oduševljena radom naše biblioteke ,takođe nas je pohvalila jer čuvamo stare časopise,čak je pronašla i njegov prvi broj!

UOČI NAŠEG VELIKOG DANA

Za svaku školsku biblioteku, Dan školskih biblioteka ,je veliki dan. Mi smo za naš dan potpuno spremni.

Predstavićemo svim učenicima naše radove i upoznati ih sa Danom školske bibliotke.

ZASLUŽENI APLAUZ

Članovi sekcije "Mladi bibliotekari" nasmejali su bake i deke tokom kreativne radionice.  Svojim dramskim tekstom,koji su vredno vežbale, izmamile su osmehe i dobile veliki,zasluženi aplauz! PRVA PREDHODNA ( Stranica 1 od 97 ) SLEDEĆA POSLEDNJA