Bibliotekar: Kolar Perić Vesna


AKTIVNOSTI


VELIKI USPEH "MLADIH BIBLIOTEKARKI"

Kulturno izdavački centar "Srpska kuća" izdao je novi ZBORNIK KNJIŽEVNOG STVARALAŠTVA MLADIH SRBIJE I DIJASPORE.

Pesme Marije Dragičević i Maše Jovanović našle su se u njoj. Ove dve sjajne devojčice su članovi bibliotekarske sekcije u školi "Mladi bibliotekari". Učenice je bibliotekarka škole Vesna Kolar Perić motivisala za pisanje pesmica koje su našle svoje mesto u knjizi. Izuzetno je ponosna na njihov rad,trud i volju koju pokazuju na svakoj sekciji i pri svakom radu.

NAGRADA ZA NAŠU ŠKOLSKU BIBLIOTEKU

Naša školska biblioteka učestvovala je konkursu „Knjige su u modi“ . Od  400 školskih biblioteka i 90 gradskih biblioteka koje su učestvovale na pomenutom konkursu, izabrano je 20 najboljih.

Školska bibliotekarka Vesna Kolar Perić predstavila je svoj rad ,rad školske biblioteke, slikama i brojnim aktivnostima koje se odvijaju u školskoj biblioteci.

Naša školska biblioteka se nalazi među 20 najboljih!!!

Na poklon smo dobili lepe knjige.

 

JOŠ MALO PA PREMIJERA

Članovi sekcije „Mladi bibliotekari“ vredno vežbaju predstavu za predstojeće novogodišnje praznike...Izvođenje naše predstave zakazano je 22.12.2017.za učenike nižih razreda naše škole.

 

NOVOGODIŠNJI UKRAS

Školski bibliotekar je pripremio kreativnu radionicu za učenike 3 a. U saradnji sa učiteljicom Tatjanom Đurić Đember  u;enici su napravili  lep novogodišnji ukras ,koje su poneli kući da ukrase svoju sobicu. Dva časa smo se lepo družili i napravili predivan venčić.

 

RADIONICA U GRADSKOJ BIBLIOTECI

Povodom predstojećeg Mikulaša i Svetog Nikole ,Gradska biblioteka organizovala je kreativnu radionicu. 
Učiteljice Aranjoš Valerija,Tot Eva i Tatjana Đurić Đember u saradnji sa školskim biliotekarom Vesnom Kolar Perić povele su svoje đake na ovu zanimljivu radionicu. Učenici su pravili dve vrste obeleživača za knjige,zatim su uživali u zanimljivoj predstavi a na samom kraju su dobili i sladak poklon.

 PRVA PREDHODNA ( Stranica 1 od 81 ) SLEDEĆA POSLEDNJA