Bibliotekar: Kolar Perić Vesna


AKTIVNOSTI


PESME JOVANA JOVANOVIĆA ZMAJA U 1 D

Pesme Jovana Jovanovića Zmaja  ,danas su se mogli čuti na času Srpskog jezika u 1 d. Učenici su lepo naučili pesmicu i hrabro je odrecitovali. Na osnovu zajedničke odluke učiteljice Jasne Radonić i  školske bibliotekarke  svi učenici su zaslužno dobili diplomu!

EART DAY

Dan planete Zemlje (eng. Earth Day) obeležava se 22. aprila u više od 150 zemalja širom sveta. Namera je da ljude širom sveta podseti u kakvom je stanju priroda planete na kojoj žive, kao i da se stanovništvu ukaže na probleme ekosistema, na zagađenje naseljenih mesta i na to kako poboljšati kvalitet životne sredine.
I ove godine u našoj školi, kao i prethodnih godina obeležava se Dan planete Zemlje. Zajedničkim radom naših učenika, nastavnice engleskog jezika Sabine Nalić, učiteljice Natalije Tucakov ,učiteljice Gizele Romić i bibliotekarke škole Vesne Kolar Perić nastali su divni radovi.

RADNA SUBOTA - DIVNA SUBOTA

Učenici 2 d sa svojom učiteljicom Ljubicom Dafčik u saradnji sa školskim bibliotekarom pokazali su kako radna subota može da bude divna. Učenici su proveli svoje časove u školskoj biblioteci predsatvljajući svoje omiljene knjige. Nakon predstavljanja su ilustrovali svoj omiljeni lik. Bilo je divno slušati sa koliko ljubavi su predstavili svoje knjige i koliko vole da čitaju!

ČEKAMO USKRŠNJEG ZEKU

Kako ukrasiti svoj dom pred dolazeće Uskršnje praznike pokazali su učenici na bibliotekarskoj sekciji "Mladi bibliotekari" . Različite radove su izrađivali učenici i nižih i viŠih razreda koji idu na sekciju.
Oni su raznim kreativnim radovima učinili prostor adekvatnim za dolazak zeke u njihov dom.
PROLEĆE U 1 B

Proleće je stiglo i u 1B. Kao i svi mi,tako i učenici 1b i njihova učiteljica Tatjana Đurić Đember  jedva su dočekali da nam proleće stigne! Vredne i kreativne rukice napravile su na prolećne ukrase za učionicu.PRVA PREDHODNA ( Stranica 1 od 113 ) SLEDEĆA POSLEDNJA