Nastavnici : Gubena Erika  


    
PRODUŽENI BORAVAK - NAPKÖZI

Radno vreme: 

7-13.45 (ako učenici idu posle podne u školu)

10-16 (ako učenici idu pre podne u školu)

Naše svakodnevne aktivnosti su:

- Učenje

- Izrada domaćih zadataka;

- Uvežbavanje aktuelnog gradiva( matematika, maternji jezik, svet oko nas, priroda i društvo, 
engleski jezik, muzička kultura)

- Stručna pomoć pri učenju

- Individualan rad sa učenicima

- Slobodne aktivnosti: kreativne radionice, rad sa papirom, plastelinom, vodenim bojama, temperom,
bojicama, flomasterima, izrada predmeta od raznih materijala(ručni rad), origami, izrada predmeta i
crteža vezana za određene praznike i svečanosti

- Boravak na svežem vazduhu, razne sportske aktivnosti

U našem produženom boravku aktivnosti su dvojezične (srpski i mađarski jezik) i besplatne. Boravak
radi svakog radnog dana. Učenici mogu da naruče topli obrok (ručak), čija je cena 210 din./kom.

Srdačno Vas očekujemo!
Munkaido: 7 - 13.45 h ( ha a tanulók délutánosok) 10- 16 h ( ha a tanulók délelottösök) Mindennapos tevékenységeink: - Házi feladat elkészítése - Az aktuális tananyag begyakorlása (matematika, anyanyelv, környezetismeret, természet és társadalom, angol nyelv, zenekultúra) - Segítségnyújtás a tanulásban az azt igényloknek - Individuális munka (személyre szabott segítség) - Szabadaktivitás: kreatív muhelymunka, munka kollázspapírral, gyurmával, vízfestékkel, temperával, faszínessel, filctollal, tárgyak készítése különféle anyagokból (kézimunka), origami, rajzok és tárgyak készítése ünnepnapok kapcsán - Szabad levegon való tartózkodás, különféle sporttevékenységek Napközinkben a tevékenységek két nyelven folynak (magyar és szerb nyelven) és ingyenesek. A napközi minden munkanapon nyitva tart. Lehetoség van ebéd rendelésére is (210 dinár/adag). Szeretettel várunk mindenkit!

AKTIVNOSTI


JUN - BLIŽI SE LETO

U veselim igrama, učenju i mnogim nestašlucima , proletele je i ova školska godina.Nismo uspeli da se svi zajedno slikamo, ali umesto toga, evo naših imena:

 

Svim učenicima želimo sretan i dug letnji raspust ! 

Vidimo se opet 1. septembra. :). 

Vole vas vaše učiteljice iz produženog boravka.

Smile

MAJ

 

Stiglo nam je proleće. Sada možemo da uživamo u igrama na svežem vazduhu u našem lepom školskom dvorištu.Naravno, volimo mi i da radimo kreativne radionice, da seckamo, lepimo, bojimo, oblikujemo i još mnogo lepih i zanimljivih aktivnosti.

APRIL DAN PLANETE ZEMLJE

 

Dočekali smo naše buduće đake prvake otvorenih vrata i radosnog srca. Igrali smo se sa našim drugarima, pevali, slušali muziku, crtali i bojili. Za Dan planete Zemlje napravili smo sliku od prirodnih materijala a lepili smo lepkom od vode i brašna. Lepi i sunčani dani omogućili su nam da se u trenucima odmora igramo u našem lepom, olistalom i procvetalom školskom dvorištu.

MART

 

Obeležili smo Dan žena. Nacrtali smo naše nežne i dobre mame, pevali smo pesmice o njima i napravili čestitke. U pauzama , dok smo se odmarali, malo smo se i šalili a mnogo smo se smejali :)

FEBRUAR

 

Kroz igre i radionice, obeležili smo Dan zaljubljenih i Međunarodni dan tolerancije.PRVA PREDHODNA ( Stranica 1 od 6 ) SLEDEĆA POSLEDNJA