vesti

 

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA UČENIKE I RODITELJE
VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA UČENIKE I RODITELJE

1. Savet roditelja OŠ "Jovan Mikić", razmatrajući i prateći mere koje se odnose na bezbednost učenika, na sednici održanoj dana 13.09.2013. godine,doneo je sledeću
O D L U K U

Da bi se sprovele mere,način i postupak zaštite i bezbednosti učenika utvrđenih Pravilnikom, učenicima škole se zabranjuje trčanje i guranje po hodnicima škole i školskom stepeništu,kako učenici ne bi ugrozili svoju bezbednost i bezbednost drugih učenika.
2. Za vreme malih,petominutnih odmora nije dozvoljen izlazak u dvorište škole iz bezbedonosnih razloga,te će zbog toga vrata na ulasku u školsku zgradu biti zaključana. Učenici će u buduće izlaziti na velikom odmoru.
Mole se roditelji učenika,da pri dovođenju i odvođenju učenika u školu ne ulaze u zgradu škole iz gore navedenih razloga.
3. Radi sprovođenja utvrđenih mera,načina i postupka bezbednosti i zaštite objekta zgrade škole,svim nezaposlenim licima škole i licima koja ne ostvaruju poslovnu saradnju i odnos sa školom,zabranjuje se okupljanje i zadržavanje u prostoru školskog dvorišta i sportskih terena OŠ "Jovan Mikić" u večernjim satima posle 21h.
Mole se učenici i roditelji da se pridržavaju navedenih odluka!

Detaljnije
obavestenje
obavestenje

Na osnovu člana 57. stav 1. tačka 10) Zakona o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja ( „ Službeni glasnik RS.“ br. 72/09, 52/2011 i 55/2013) i člana 45. stav1. tačka 10) Statuta škole del. br. 01-1-17/2011, od 21.10.2011.god., Školski odbor OŠ „ Jovan Mikić “-Subotica, razmatrajući mere, način i postupak bezbednosti i zaštite zgrade škole na sednici održanoj dana 13.9.2013.god. doneo je sledeću

O D L U K U

Radi sprovođenja utvrđenih mera , načina i postupka bezbednosti i zaštite objekta
zgrade škole, svim nezaposlenim licima škole i licima koja ne ostvaruju poslovnu sara-
dnju i odnos sa školom, zabranjuje se okupljanje i zadržavanje u prostoru školskog dvo-
rišta i sportskih terena OŠ „ Jovan Mikić“-Subotica, u večernjim satima posle 21:00 sat

Detaljnije
obavestenje
obavestenje

Na osnovu člana 58. stav 5. tačka 8) i 9) Zakona o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja ( „ Službeni glasnik RS.“ br. 72/09, 52/2011 i 55/2013) i člana 2. tačka 8) i 9) Poslovnika o radu saveta rodtelja OŠ „ Jovan Mikić“-Subotica, Savet roditelja OŠ „ Jovan Mikić“-Subotica, razmatrajući i prateći mere koje se odnose na bezbednost učenika, na sednici održanoj dana 13.9. 2013.god., doneo je sledeću

O D L U K U

Savet roditelja OŠ „ Jovan Mikić“-Subotica konstatuje da se mere, način i postupak zaštite i bezbednosti učenika u OŠ „ Jovan Mikić“-Subotica, koje sprovodi škola za sve vreme ostvarivanja obrazovno-vaspitnog rada i drugih aktivnosti koje organizuje škola, obezbeđuju u skladu sa Pravilnikom o merama, načinu i postupku zaštite i bezbednosti učenika za vreme ostvarivanja obrazovno-vaspitnog rada i drugih aktivnosti koje organizuje škola.
Da bi se sprovele mere, način i postupak zaštite i bezbednosti učenika utvrđenih Pravilnikom, učenicima škole se zabranjuje trčanje i guranje po hodnicima škole i školskom stepeništu, kako učenici ne bi ugrozili svoju bezbednost i bezbednost drugih učenika

Detaljnije
POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE
POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE

Dragi prvaci, kolektiv OŠ "Jovan Mikić" srdačno Vas pozdravlja i poziva na svečani prijem budućih prvaka u subotu 31.8.2013. godine sa početkom u 10 časova.
Obaveštavamo učenike i roditelje da školska 2013/2014. godina počinje u ponedeljak 2.9.2013. godine i to po sledećem rasporedu:
I-IV razredi dolaze na 7.45h
V-VIII razredi dolaze na 11h.

Detaljnije
Objavljena je raspodela učenika za prvi krug upisa
Objavljena je raspodela učenika za prvi krug upisa

http://www.upis.mpn.gov.rs/

Detaljnije
Лектира за 6. разред
Лектира за 6. разред

Лепо проведи лето, уз добру књигу је увек занимљивије!

Detaljnije
Како ће се рангирати ученици при упису у средњу школу за 2013/14. годину
Како ће се рангирати ученици при упису у средњу школу за 2013/14. годину

После поништавања резултата тестова из матерњег језика и математике са Завршног испита од стране Републичке уписне комисије ученици ће бити бодовани на следећи начин.

Detaljnije
Одлука Републичке комисије за спровођење завршног испита
Одлука Републичке комисије за спровођење завршног испита

Републичка комисија за спровођење завршног испита на крају основног образовања и васпитања за школску 2012/2013. године и уписа ученика у средњу школу за школску 2013/2014. годину, данас на трећој седници донела је Одлуку коју можете преузети овде.

Detaljnije
odmor
odmor

Dragi drugari,dragi učenici...

UŽIVAJTE I ODMORITE SE TOKOM LETNJEM RASPUSTA!!!!

Vidimo se 2.septembra 2013.godine.

Detaljnije
Прелиминарни резултати завршног испита за школску 2012/2013.
Прелиминарни резултати завршног испита за школску 2012/2013.

Прелиминарне резултате завршног испита можете погледати у школи.

Detaljnije