vesti

 

USPEŠAN SEMINAR
USPEŠAN SEMINAR

Seminar za nastavnike predmetne nastave pod nazivom "Mehanizam uključivanja dece sa darovitošću i/ili smetnjama u u naredni nivo školovanja" održao se 1. i 2. marta 2013. godine u prostorijama OŠ "Jovan Mikić". Autori i predavači samog seminara su Ksenija Liščević i Branka Bešlić.

Seminar je bio izuzetno kvalitetan,pun informacija koje su primenljive u samoj nastavi,prožet teorijama i primerima koje smo praktično prikazivali.

Pozitivna atmosfera je vladala od samog početka seminara i nije jenjavala. Grupni radovi su pružili mogućnost razmene informacija među nastavnicima uz stručnu pomoć i usmeravanje od strane izvrsnih predavača.

Sadržaj i aktivnosti samog seminara su bogati i odlično zamišljeni, a mi,nastavnici, smo ih sa zadovoljstvom pratili,usvajali i ostvarivali.

Ciljevi koje smo ostvarili na seminaru su sledeći: stvaranje podsticajne sredine za učenje i razvoj dece sa darovitošću i/ili smetnjama u razvoju,obezbeđivanje održivosti inkluzivnog obrazovanja pravovremenom izradom pedagoškog profila,IOP-a i participacija svih relevantnih aktera procesa tranzicije.

Nazad Fotografije (53)