vesti

 

Školsko takmičenje u malom fudbalu
Školsko takmičenje u malom fudbalu
Prvog dana (28.10.2014), ekipa O.Š "Jovan Mikić" igrala je u grupi sa dve škole: "Sonja Marinković", koja je inače bila domaćin, i "Ivan Goran Kovačić".
 
Uslovi za igru su bili odlični, a za ekipu O.Š. "Jovan Mikić" igrali su sledeći igrači, tj učenici  škole:
Uroš Tadić (golman),
David Svirčev (golman),
Filip Damjanović,
Đorđe Novak,
Kosta Kosanović (kapiten),
Đorđe Glišović,
Srđan Subotić,
Dragan Todorović,
Luka Bijelović,
Aleksandar Kukolj,
Uroš Spasenić,
ekipu su vodili nastavnik Saša Terzija i nastavnik Zdravko Cetić.
 
Prva utakmica je odigrana je između ekipa "Sonja Marinković"-"Jovan Mikić" (2:6), druga utakmica je bila između ekpa "Jovan Mikić"-"Ivan Goran Kovačić" (14:2). Ekipa "Jovan Mikić" je tako u dve odigrane utakmice prošla u sledeći krug takmičenja sa gol razlikom 20:4, uz odlično prikazanu igru i timski rad.
 
Drugo kolo takmičenja odigrano je dana 30.10.2014. u srednjoj tehničkoj školi "Ivan Sarić" tkzv. "Mešc",a uslovi su bili idealni.

Ekipa "Jovan Mikić" je prvu utakmicu odigrala protiv škole "Matko Vuković" rezultat je bio 5:0 za našu školu!

Dalje je naša ekipa igrala protiv ekipe sa Palića "Miroslav Antić". U veoma uzbudljivoj utakmici naša škola je slavila sa rezultatom 3:2.

Posle toga smo odigrali još jednu utakmicu sa školom "Sveti Sava" i bilo je nerešeno 2:2 i tako je naša školska ekipa kao osvojila Prvo mesto na gradskom takmičenju u malom fudbalu i plasirala se dalje u sledeće kolo. Isti igrači su nastupali i ovog dana za našu ekipu. Ostvaren je sjajan rezultat uz veliku borbenost, timski rad i sjajan fudbal!

Čekamo sledeće kolo i nadamo se nove uspehe ...

Nazad

final theory test free theory test practice