vesti

 

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA UČENIKE I RODITELJE
VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA UČENIKE I RODITELJE

1. Savet roditelja OŠ "Jovan Mikić", razmatrajući i prateći mere koje se odnose na bezbednost učenika, na sednici održanoj dana 13.09.2013. godine,doneo je sledeću

O D L U K U

Da bi se sprovele mere,način i postupak zaštite i bezbednosti učenika utvrđenih Pravilnikom, učenicima škole se zabranjuje trčanje i guranje po hodnicima škole i školskom stepeništu,kako učenici ne bi ugrozili svoju bezbednost i bezbednost drugih učenika.

2. Za vreme malih,petominutnih odmora nije dozvoljen izlazak u dvorište škole iz bezbedonosnih razloga,te će zbog toga vrata na ulasku u školsku zgradu biti zaključana. Učenici će u buduće izlaziti na velikom odmoru.

Mole se roditelji učenika,da pri dovođenju i odvođenju učenika u školu ne ulaze u zgradu škole iz gore navedenih razloga.

3. Radi sprovođenja utvrđenih mera,načina i postupka bezbednosti i zaštite objekta zgrade škole,svim nezaposlenim licima škole i licima koja ne ostvaruju poslovnu saradnju i odnos sa školom,zabranjuje se okupljanje i zadržavanje u prostoru školskog dvorišta i sportskih terena OŠ "Jovan Mikić" u večernjim satima posle 21h.

Mole se učenici i roditelji da se pridržavaju navedenih odluka!

Nazad