vesti

 

ELBALLAGTAK A NYOLCADIKOSAINK
ELBALLAGTAK A NYOLCADIKOSAINK

Csütörtökön elbúcsúztunk a négy nyolcadik osztálytól. Nyolcvan gyerek ballagott el, köztük a c tagozat tizenhat tanulója, akik rendkívül szép sikereket értek el tanulmányaik során. Az osztály fele kitűnő eredménnyel fejezte be az általános iskolát, ketten Vuk-díjasok lettek, további hárman színötösök. Az osztály másik fele jeles, egyetlen hármas tanulónk van.

Több mint tíz különdiplomát és hatvannál is több dícsérőlapot osztott ki a tantestület nekik, hiszen a matematikai versenyektől kezdve a színjátszó körön át a környezetvédelmi, közlekedési és sportversenyekig minden akcióban részt vettek. Nem csak a tanulmányi versenyeken próbálták ki tehetségüket, de részesei voltak a humanitárius akcióknak és az önkéntes munkáknak is, ahol mindig a legszorgalmassabbaknak bizonyultak.

Ebből az osztályból került ki a generáció legjobb tanulója BARACSKAI VIDOR személyében, aki húsz hazai és magyarországi versenyen szerepelt különböző tantárgyakból, és több rangos helyezést ért el, továbbá igen aktívan részt vett az iskola életében, ő volt a diákparlament elnöke is.

Osztályunk adta a generáció legjobb énekeseinek egyikét is. VÍGH ISTVÁN nyerte el ezt az újonnan alapított kitüntetést, hiszen többször nyert a ÁMV-n énekversenyt, és minden iskolai ünnepségen elkápráztatta a hallgatóságot gyönyörű hangjával és mélyen átélt előadásmódjával.

Osztályfőnökükként büszke vagyok rájuk, és a többiekre is.

Vest napisao-la - Horváth Rice Valéria - 09.06.2013.
Nazad Fotografije (4)

final theory test free theory test practice