vesti

 

OSNOVNA ŠKOLA  "JOVAN MIKIĆ" PROSLAVILA 68.ROĐENDAN
OSNOVNA ŠKOLA "JOVAN MIKIĆ" PROSLAVILA 68.ROĐENDAN

Zanimljivom priredbom i sportskim aktivnostima, učenici i nastavnici osnovne škole "Jovan Mikić", obeležili su 68. rođendan ove obrazovne ustanove.

Pored učenika, nastavnika i rukovodstva škole, današnjoj proslavi prisustvovali su i predstavnici gradskog resora za školstvo.

Osnovna škola "Jovan Mikić" počela je sa radom 1945. godine, tada pod nazivom "Deveta osnovna škola", da bi nedugo zatim dobila ime po jugoslovenskom reprezentativcu i rekorderu u atletici, Jovanu Mikiću.

Danas je naša škola jedna od najvećih i najboljih u gradu!

Uspeha i nagrada učenika iz godine u godinu je sve više, što u velikoj meri doprinosi konstantno ulaganje u kvalitet i uslove obrazovanja. Svečanosti obeležavanja rođendana škole prisustvovala je i Etela Jerinkić, članica Gradskog veća za školstvo, koja je istakla da je ovaj dan veoma značajan za učenike i zaposlene u ovoj školi.

U narednom periodu, rukovodstvo osnovne škole Jovan Mikić trudiće se da učenicima obezbedi kvalitetne i podsticajne uslove za rad i napredak, istakla je između ostalog naša direktorica Etuška Juhas.

Nazad Fotografije (48)