xx Osnovna škola "Jovan Mikić" Subotica

vesti

 

DOBRODOŠLICA BUDUĆIM PRVACIMA
DOBRODOŠLICA BUDUĆIM PRVACIMA

Dana 26. i 27. marta 2013. godine bila su otvorena vrata naše škole budućim đacima prvacima. 

Dobrodošlica je otpočela pevanjem himne naše škole. Nakon himne prisutnima se obratila direktorica škole Etuška Juhas. Uz prigodan program,brojne radionice đaka viših razreda,Uskršnje vašare nižih razreda,priredbe povodom pristiglog Proleća... budući prvaci su sa svojim roditeljima mogli da vide jedan deo onoga šta sve znaju đaci naše škole.

Nakon završetka programa budući prvačići su otišli u učionice sa svojim  učiteljicama Lidijom Pap, Tatjanom Pribićević, Marijom Milodanović i Torma Evom, gde su putem kreativnih radionica bolje upoznali svoje učiteljice i napravili divne Uskršnje radove.

Za vreme boravka budućih prvaka u učionicama,roditelji su obišli školu i njene prostorije da bi potvrdili kvalitete koje im ona nudi. U prelepom ambijentu  - atrijumu naše škole ,u toploj atmosferi , roditelji su imali mogućnost da saznaju sve bitne informacije o školi i njenom načinu rada kao i potrebne informacije o upisu svog deteta u prvi razred osnovne škole. Direktorica,pedagog,psiholozi,učiteljica produženog boravka,bibliotekar, veroučiteljice i ostali zaposleni...upotpunili su sliku škole, predstavivši se i u par rečenica opisali svoj rad u školi.  Takođe su bili na raspolaganju za sva pitanja koja su im postavljali roditelji.

Deca,njihovi roditelji otišli su kući puni pozitivnih utisaka. Veliki osmeh su imali na licu, a ručice pune radova koje su pravili sa svojim budućim učiteljicama...

 

Nazad Fotografije (47)

final theory test free theory test practice